image

Fulltext

Drobečková navigace

Úvod > Obec > Aktuality > Okrsková soutěž v hasičském sportu 24.6.2023

Okrsková soutěž v hasičském sportu 24.6.2023



Datum konání:
24.6.2023

V sobotu 24.června se bude konat okrsková soutěž v požárním sportu při příležitosti 111. letého výročí místního hasičského sboru. Pro naši obec se jedná o velkou událost a rádi bychom, aby se zdejší SDH jako domací celek představil v co nejlepším světle a v co nejvíce týmech.Vždyť třeba nedaleký ambiciozní Chotětov na tento závod přihlásil 10 svých týmů napříč kategoriemi!

Okrs.soutěž.jpeg

Tradičně budou soutěžit děti mladší i starší a to jsou narovinu řečeno asi největší naděje našeho SDH. Rádi bychom ale překvapili soupeře i mužstvy žen a mužů. Chtěli bychom složit dva týmy v každé seniorské kategorii, ale hledají se další členové. Takže kdo by měl zájem si vyzkoušet hasičský sport, reprezentovat svoji obec ať se hlásí na OÚ nebo přímo u SDH Písková Lhota. Vítáni jsou i úplní začátečníci! Treninky před soutěží se konají každý pátek od 17:00 na hřišti FK Krnsko v Zámostí. Prosíme a vyzýváme zároveň i naše dříve narozené spoluobčany k sestavení týmu staré gardy. K dispozici jim bude zrepasovaná mašina a doufáme, že i tento tým se v barvách Pískové Lhoty představí.

 

Soutěž se bude konat na hřišti FK Krnsko v Zámostí.Tímto děkujeme FK Krnsko za spolupráci a zapůjčení hřiště. Na místě bude možnost zakoupení občerstvení. Pro děti bude připravena pěna, skákací hrad  a vystoupí mažoretky z Dobrovic. Start souteže je v 9:00 hod. Všechny občany Pískové Lhoty a Zámostí na soutež zveme!

 

 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů